Főnix Clubhotel & Wellness Hévíz  +36 83/200-298, +36 70/222-2574   fonixhotel.direkt@gmail.com
English  Deutsch  

Tájékoztatás

 

Kedves Vendégeink!

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket a Főnix Club Hotel & Wellness szálláshelyet is érintő eseményekről.

Köszönjük szépen, hogy minket választottak, terveink szerint folyamatosan nyitva tartunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy szabadidejüket kellemesen töltsék el nálunk.

Szálláshelyünk napi kapcsolatban áll a helyi hivatalokkal, így a tőlük kapott információkat ezúton szeretnénk megosztani Önökkel.

A helyi népegészségügyi hivatal vendéglátást érintő tájékoztatása szerint:

„Az élelmiszerek esetében fontos kiemelni továbbá, hogy azok hőkezelése minden esetben megöli az esetlegesen előforduló vírusokat, így a főzés, sütés és a melegen fogyasztandó ételek élelmiszer-biztonsági szempontból meghatározott +63oC feletti hőmérséklete életképtelenné teszi a koronavírust, jellemzően 60 0C felett elpusztulnak, így pár perces forralással, sütéssel bizonyosan elpusztíthatók.”

 

A wellness-re vonatkozó állásfoglalásuk:

Az új koronavírus egy burokkal rendelkező vírus. Amennyiben sérül ez a burok, akkor a vírus elveszíti fertőző képességét. A víz klórozása során elemi oxigén keletkezik, amely oxidáló hatású és erőteljesen károsítja pl. az új koronavírus burkát. A koronavírusok a vizsgálatok szerint 0,2-0,5 mg/l szabad klór jelenlétében szinte pillanatszerűen inaktiválódnak, így a megfelelően üzemeltetett medencékben életképes vírusok jelenlétével nem kell számolni. Az uszodai vizek klórozása során használt klór mennyisége tehát elég ahhoz, hogy az esetleg vízbe kerülő koronavírust elpusztítsa.”

E szerint a vírus a medencevízben a klórtartalom miatt, a szaunában a hőmérséklet miatt elpusztul.

Szálláshelyünkön a közösségi helyiségekben (mindkét épületben) 1-1 fali kézfertőtlenítő adagolót szereltünk fel, melyeket vendégeink szabadon használhatnak. A munkánk során naponta két alkalommal fertőtlenítő takarítást végzünk, szintén a közösségi helyiségekben (kilincsek, korlátok, pultok stb.), illetve távozáskor a vendégszobákban is.

 

A Hévíz Tófürdő illetékese kérdésünkre elmondta, hogy a tófürdő továbbra is üzemel, de a napi látógatószámot 480 főben korlátozták.

 

Szálláshelyünk továbbra is fogad vendégeket, de amennyiben szálláshelyünkön tett foglalását későbbi időpontra szeretné áttenni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot egyeztetés céljából az alábbi e-mail címen:

fonixhotel.direkt@gmail.com

A turizmus helyi szereplőinek véleménye szerint a jelenlegi helyzet normalizálódása után (kb. két hónap), a magyar vendégek többsége a hazai szálláshelyeket fogja előnyben részesíteni a külföldi utazásokkal szemben. Akik még az idén tervezik utazásukat, érdemes a szállásokat mielőbb lefoglalni a kereslet várható megnövekedése miatt.

 

Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

A fenti tájékoztató megtalálható facebook oldalunkon és honlapunkon is:

 

Honlap:           www.fonixclubhotel.hu

Facebook:      https://www.facebook.com/Főnix-Club-Hotel-Wellness-370161927180024

Email:             fonixhotel.direkt@gmail.com

Telefon:          +3683/200-298

 

Üdvözlettel:

 

Farkas Zoltán

üzletvezető

 

Hévíz 2020.03.16.

 

 

Szobafoglalás

CAPCTA
2 + 1 =Főnix Clubhotel & Wellness

Cím: 8380 Hévíz, Dr. Babócsay utca 54., Magyarország
Telefon: +36 83/200-298
Mobil: +36 70/222-2574
E-mail: fonixhotel.direkt@gmail.com

Adatvédelmi NyilatkozatK&H Bank
Paypal


VISA
Mastercard
Maestro
Főnix Clubhotel & Wellness Hévíz Created by Moksaphoto ©2021